Impresii din viata si carti / Svetlana Vizitiu

Oameni, destine, istorii de viata, dragoste, pasiune, carte, lectura, club

Bucurați-vă de oameni

6 comentarii


Înainte de a muri, trenun om rău și furios a întâlnit la porțile iadului un înger. Îngerul i-a spus: – ”Este suficient sa faci măcar o faptă bună în viața ta și asta te va salva… Gândește bine, și ia aminte, ce ai făcut tu?

 Omul și-a adus aminte că într-o zi, atunci când el trecu printr-o pădure, a dat peste un păianjen în calea lui și… nu l-a călcat. Îngerul a zâmbit, și din cer a coborât un păianjeniș pe care omul trebuia să se urce în Rai. Conform legendei, alte persoane condamnate la Iad nu erau departe de omul rău, au început agitate să se urce în urma lui. Văzându-i ce fac, omul rău a început să-i îmbrâncească cu picioarele, fiind speriat că păianjenișul se va rupe şi el va cădea jos. În această clipă, rețeaua, într-adevăr, s-a rupt, și omul rău a nimerit din nou în Iad…

– Ce păcat! – a spus Îngerul. – Fiind preocupat doar de persoana ta, ai transformat în răutate chiar și unica faptă bună, pe care ai săvârșit-o vre-odată!

Iată aşa legendă cu învățăminte

Nu vă bucurați de dușmani atunci când şi ei decad tot mai jos și se lasă doborâți de soartă. – Oferiți-le o şansă! Și ei, la fel au o Viață: ura lor pentru unele persoane izvorăște din frustrări și erori proprii, de o viață ratată, bolnavă, din neputința de a rezolva problemele personale…

Nu vă bucurați, imitând că ura vă aduce plăcere… Astfel, nu există nicio logică. Fiți atenți la erori și păcate, chiar dacă le comiteți de zeci de ori!
Și erorile ne oferă învățăminte în viață, dacă suntem atenți la semnele lor. Ne i-au puterile, dar ne redau înțelegerea oamenilor în unele situații critice. Uneori, suportăm alături de noi persoane, pe care-i preocupă doar personalitatea proprie, ego-ul și cariera proprie… Cineva nu învață nici din greșelile pe care le observă la alții, – nu-i schimbă nici grija, nici… propria lor scârbă.

Atunci când ești orbit de putere, este foarte ușor să fii influiențat de bârfele oamenilor, de modul lor de a se exprima, de mintea lor răvășită… Este vorba despre cei, cu abilitatea de a folosi și a influența persoanele în folosul lor. Arma lor e mai tare ca reputația.

Este foarte important să luăm aminte:pisic2

 Nicio mamă nu poate ști viața cui o leagănă: a unui viitor rege sau a unui criminal. Nu se știe cine și unde va ajunge mai departe, – în vârf sau în noroi.

Viața ne leagă unul de altul, oricare n-ar fi ea Viaţa… Prin Credinţă… Mulți din noi ajung să nu înțeleagă niciodată, că faptele ne determină să devenim ceea ce suntem… Rugaţi-vă la Domnul să devenim mai buni!..
A voastră, Svetlana Vizitiu ❤

Anunțuri

Autor: Svetlana Vizitiu

Impresii din viata si carti / Blog Svetlana Vizitiu

6 gânduri despre „Bucurați-vă de oameni

 1. Ai dreptate, indiscutabil. Cuvinte de aur!!

  Apreciază

 2. politicienii au nevoie de mînă ieftină de muncă altfel nu fac față inflației…..de bomba atomică le e frică să nu înceapă al 3 lea război mondial…..defapt a început….este război economic….motivul aberant va fi tot cel religios.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mare adevar…..daca nu ne dam seama de gravitatea situatiei…..vom fi sclavi lor si asa incepe razboiu….sant deacord

  Apreciază

 4. „Arma lor e mai tare ca reputația”
  Indiscutabil ai dreptate!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Felicitari pentru articol ! Intr-adevar bine punctat !

  Apreciat de 1 persoană

 6. Pingback: Nu vă bucurați de dușmani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s